Wietse van den Brink

Wietse van den Brink

21-03-2019

Eclarion syncforce partner

SyncForce en Eclarion sluiten partnerovereenkomst

Software-integratie zorgt voor koppeling tussen beheer van receptuur en productdata

Eindhoven / Arnhem, 21 maart 2019 – SyncForce en Eclarion slaan de handen ineen. Een integratie tussen beide softwarepakketten zorgt ervoor dat klanten van SyncForce gebruik kunnen maken van de functionaliteiten van Eclarion en andersom. Levensmiddelenfabrikanten beschikken daarmee over één systeem voor het beheren van recepten en productspecificaties.

SyncForce levert software voor onder meer het centraal beheren en delen van productinformatie, Eclarion is gespecialiseerd in receptuurbeheer.

Kiosk

Door de koppeling kunnen beide softwareleveranciers fabrikanten ondersteunen in de hele levenscyclus van een product, waaronder:

  • Grondstoffen van leveranciers verzamelen;
  • Recepten maken en doorrekenen;
  • Producten finaliseren en eindproductspecificaties vastleggen;
  • Productspecificaties verrijken met commerciële informatie zoals marketingteksten, plaatjes en vertalingen;
  • Digitale productinformatie eenvoudig delen in alle externe kanalen, richting klanten en datapools.

"Veel voedselfabrikanten gebruiken Eclarion om de recepten van hun producten te beheren. Dankzij de integratie met SyncForce kunnen ze ervoor zorgen dat alle productinformatie met één klik wordt gedeeld met verschillende externe systemen en kanalen. De koppeling tussen onze oplossingen ligt dus eigenlijk heel erg voor de hand. Samen bieden we het eerste volledige geïntegreerde SaaS-ecosysteem voor food-fabrikanten. Hierdoor kunnen onze gebruikers efficiënter werken en de time-to-market van nieuwe producten verkleinen. De koppeling verkleint daarnaast de kans op fouten in het overtypen van data, wat de kans op recalls en boetes aanzienlijk lager maakt."

Hans van den Berg, Partner Manager van SyncForce

Over SyncForce SyncForce, opgericht in 1999, is een leverancier van software die productontwikkeling verbindt met de distributie van productinformatie. Met het SyncForce Product Success Platform kunnen voedingsmiddelenfabrikanten productontwikkeling versnellen, door betere communicatie. Daarnaast verbetert SyncForce digitale beschikbaarheid, doordat productinformatie met één druk op de knop wordt gedistribueerd naar alle klanten en kanalen. Het out-of-the-box SyncForce SaaS platform wordt continu verbeterd en uitgebreid op basis van intensieve samenwerking met de markt.

SyncForce gebruikers zijn onder meer Bieze Food Group, Farm Frites, FrieslandCampina, Hero, JDE, Lamb Weston, TerBeke, Van Geloven en Zwanenberg Food Group.

https://www.syncforce.com
https://www.syncforce-food.nl

"We streven er altijd naar om samen met partners hoogwaardige oplossingen te leveren. Daarom is de samenwerking tussen Eclarion en SyncForce zo belangrijk voor ons. Het is een win-win situatie; Eclarion-gebruikers krijgen toegang tot het SyncForce-platform en zijn daarmee in staat om receptuurinformatie uit Eclarion te publiceren via verschillende kanalen. SyncForce-gebruikers kunnen daarnaast gebruik maken van Eclarion om receptuurbeheer en productontwikkeling verder te professionaliseren."

Wietse van den Brink, directeur-eigenaar van Eclarion

Over Eclarion Eclarion levert sinds 2001 slimme software voor receptuurbeheer.

Samen met meer dan 150 kwaliteitsmedewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan de ultieme tool voor het beheren van recepturen.

Het resultaat: eenvoudig van grondstof naar eindproduct. Volledig en praktijkgericht. Eclarion is hiermee een onmisbaar stuk gereedschap geworden voor de kwaliteitsafdeling.

Eclarion gebruikers zijn onder meer Tony's Chocolonely, Bieze Food Group, Koninklijke Vezet, Huuskes, BRF, Concorp, Koninklijke ERU en Westland Kaas Groep.

https://www.eclarion.com/nl/