Vanaf de oprichting ruim 70 jaar geleden heeft Cikam een hele duidelijke missie: “Besparingen voor klanten realiseren door het sneller en efficiënter inrichten van (productie)processen.”

Cikam levert totaaloplossingen om barcodes en etiketten te printen en volautomatisch aan te brengen. Het vertrekpunt van onze aanpak is altijd de dagelijkse praktijk van de klant: waar binnen uw proces zijn er mogelijkheden om (verder) te automatiseren? Met een combinatie van hardware en op maat gemaakte software kunnen wij voor kostenbesparingen zorgen door middel van automatisch coderen. Ten slotte levert Cikam ook de zelfklevende etiketten, thermal transfer linten en andere toebehoren voor het coderen binnen een productieproces.

Integratie met Eclarion

Binnen de Cikam software is een directe koppeling met Eclarion gerealiseerd, voor het ophalen van de recepturen. Het voordeel van het etiketteren met behulp van het softwareprogramma is dat de operator enkel het productnummer dient in te voeren/selecteren. De keuze van het type etiket lay-out wordt automatisch bepaald, op basis van een voorgedefinieerde lijst. Dit voorkomt fouten en extra handelingen tijdens het afdrukken van de etiketten.

Meer informatie over Cikam? Klik hier.

Cikam
Eclarion connected small