QESH support in food


QESH Support in Food beschikt over een grote ervaring en expertise op het gebied van kwaliteitsborging, levensmiddelenwetgeving, etikettering, levensmiddelenhygiƫne en voedselveiligheid. Naast kwaliteit heeft QESH Support in Food expertise in milieu management, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, arbeidsveiligheid & gezondheid.

Het werken met een gecertificeerd zorgsysteem geeft naast het voldoen aan (Europese) wet- en regelgeving ook ruime kansen op continu verbeteren. Dit kan resulteren in grote besparingen. Hierdoor kunnen kostprijzen omlaag en versterken bedrijven hun concurrentiepositie in de markt. Daarom is ons devies: QESH Support in Food is your Key to Improvement.

Samenwerking met Eclarion

QESH Support in Food kan ondersteuning bieden bij het inrichten van Eclarion. Wij kunnen adviseren en ondersteuning bieden bij de inrichting van Eclarion en het opzetten van formats voor uw specificaties en declaraties. Uw productlabels kunnen door ons gecontroleerd worden op basis van de actuele wet- en regelgeving.

Meer informatie over QESH? Klik hier.

Qesh support in food
Eclarion connected small